Τα είπαν Μπέζας και Πιτούλης

Συντάκτης: EpirusPost.gr Με τη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη άνοιξε τον κύκλο των επαφών ο βουλευτής του Νομού Αντώνης Μπέζας. Η συνάντηση ήταν πολύωρη...

Συντάκτης: EpirusPost.gr

Με τη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη άνοιξε τον κύκλο των επαφών ο βουλευτής του Νομού Αντώνης Μπέζας. Η συνάντηση ήταν πολύωρη και επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα της περιοχής, με την επισήμανση ότι η καθυστέρηση που παρατηρείται εκεί όπου η ευθύνη ήταν του κεντρικού κράτους είναι τεράστια. Τρία ήταν τα βασικότερα θέματα που απασχόλησαν τους κυρίους Μπέζα και Πιτούλη. Το πρώτο και σημαντικότερο αφορούσε στα έργα της δεύτερης και τρίτης φάσης του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, τα οποία βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και ήδη προκαλούν τις εύλογες ανησυχίες στους τοπικούς φορείς.

Το δεύτερο αφορούσε στο Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας, το οποίο βρίσκεται στο σημείο μηδέν και το τρίτο στα έργα αγροτικής ανάπτυξης τα οποία κρίνεται ότι τα έχει απόλυτη ανάγκη η περιοχή προκειμένου να ενισχυθεί και να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας. Στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε και για τα τρία αυτά ζητήματα να πραγματοποιηθούν επιμέρους συσκέψεις όπου θα κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι και θα ληφθούν αποφάσεις. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπέζας θα συνεχίσει τις συναντήσεις του με όλους τους φορείς του Νομού Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!