Πρωτιά για την ομάδα “Παραμυθιά” στον αγώνα δρόμου βουνού «Διάβα Τζουμέρκων 2012»

Η ομάδα «Παραμυθιά» αποτελούμενη από τους αθλητές Τσίπη Άρη, Γεωργίου Αθανάσιο, Αναστασόπουλο Μιχάλη, Μπολώση Δονάτο και Γαλανόπουλο Χρίστο, ήταν η νκικήτρια του αγώνα δρόμου σε βουνό «Διάβα Τζουμέρκων...

1.Η ομάδα «Παραμυθιά» αποτελούμενη από τους αθλητές Τσίπη Άρη, Γεωργίου Αθανάσιο, Αναστασόπουλο Μιχάλη, Μπολώση Δονάτο και Γαλανόπουλο Χρίστο, που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε χρόνο 12:38:47.

 

2.Η ομάδα «Fifth Element» αποτελούμενη από τους αθλητές Τζουμάκα Βασίλη, Τζουμάκα Γρηγόρη, Καλογήρου Μάρα, Μπενέκο Αλέξανδρο και Αναστασίου Αλέξανδρο, που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε χρόνο 13:16:47.

3.Η ομάδα «AFAR» αποτελούμενη από τους αθλητές Λάμπρου Αλέξανδρο, Πράσο Δημήτριο, Δούλη Μάριο (ο οποίος έτρεξε δυο σκέλη), και Παπαϊωάννου Γεώργιο, που ολοκλήρωσε τον αγώνα σε χρόνο 14:02:11.

Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια των αθλητών Μπαλατσού Ευάγγελου και Γκόλια Αθανάσιου της ομάδας «Πυροσβεστική» οι οποίοι κάλυψαν όλη την απόσταση των 103.2 χιλιομέτρων, σε περίπου 17 ώρες, και τερμάτισαν καταχειροκροτούμενοι στις 22:45, αφού ξεκίνησαν από το Αθαμάνιο περίπου δύο ώρες πριν την εκκίνηση του αγώνα

In this article

Join the Conversation