Ένοπλη ληστεία σημερα, σε ταχυδρόμο στη Παραμυθιά με λεία 22.500 ευρώ

Update: 22.500 ευρώ η λεία των ληστών σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση Oπως καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς, σήμερα το πρωί τρείς άγνωστοι με απειλή όπλου λήστεψαν ταχυδρόμο στο Πόποβο...

Update: 22.500 ευρώ η λεία των ληστών σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση

Oπως καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς, σήμερα το πρωί τρείς άγνωστοι με απειλή όπλου λήστεψαν ταχυδρόμο στο Πόποβο Παραμυθιάς.

Συγκεκριμένα, τρεις δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έκλεισαν τον δρόμο στο Ι.Χ. του ταχυδρόμου στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγίας Κυριακής (Πόποβο) – Πετουσίου και με την απειλή όπλου τού αφαίρεσαν συνολικά 22.500 ευρώ τα οποία προορίζονταν για τις συντάξεις, το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του οχήματός του και τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς Παραμυθιά, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς που έχει αναλάβει και την σχετική προανάκριση για τον εντoπισμό των δραστών. 

Είναι το δεύτερο περιστατικό ληστείας σε ταχυδρόμο της Παραμυθιάς, μέσα σε λίγους μήνες αφού είχε προηγηθεί και άλλη καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης για ληστεία στην Γκρίκα.

In this article

Join the Conversation