Προσάγονται 4 ύποπτοι για τη ληστεία του ταχυδρόμου

Συντάκτης: ΒΔΕΛΛΑ Το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς σε συνεργασία με την Υ.Α. Ηγουμενίτσας  προχώρησε πριν από λίγο στην προσαγωγή τεσσάρων κατοίκων των Ιωαννίνων οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι της ληστείας...

Συντάκτης: ΒΔΕΛΛΑ

Το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς σε συνεργασία με την Υ.Α. Ηγουμενίτσας  προχώρησε πριν από λίγο στην προσαγωγή τεσσάρων κατοίκων των Ιωαννίνων οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι της ληστείας που έγινε σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου στην Αγία Κυριακή Παραμυθιάς.

Η αστυνομία της Θεσπρωτίας συγκέντρωσε προσεκτικά τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες και αξιοποιώντας τα με τον καλύτερο τρόπο οδηγήθηκε στην ταυτότητά τους. Από τα στοιχεία της προανάκρισης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη προκύπτει ότι τα τρία άτομα, μόνιμοι κάτοικοι Ιωαννίνων, έχουν άμεση εμπλοκή στη ληστεία του ταχυδρόμου ενώ ο τέταρτος είχε παραχωρήσει το αυτοκίνητό του ώστε να κινηθούν και να διαπράξουν τη ληστεία.

Να σημειώσουμε ότι οι δράστες του έστησαν ενέδρα σε επαρχιακό δρόμο και απέσπασαν το ποσό των 22.500 ευρώ το οποίο προορίζονταν για συντάξεις σε κατοίκους των χωριών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται τα ίδια άτομα να έχουν εμπλοκή και στη ληστεία σε βάρος ταχυδρόμου που είχε γίνει τον Μάρτιο στην περιοχή της Τύριας και είχε πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. 

In this article

Join the Conversation