Ταχυδρομική υπάλληλος απο την Παραμυθιά συνελήφθη για την ληστεία συναδέλφου της

Συντάκτης: Εφημερίδα ΒΔΕΛΛΑ Ένα μετά το άλλο δένουν τα παζλ από τις αστυνομικές αρχές και αποκαλύπτονται τα πλοκάμια που υπάρχουν πίσω από τους τέσσερις δράστες που συνελήφθησαν για τη...

Συντάκτης: Εφημερίδα ΒΔΕΛΛΑ

Ένα μετά το άλλο δένουν τα παζλ από τις αστυνομικές αρχές και αποκαλύπτονται τα πλοκάμια που υπάρχουν πίσω από τους τέσσερις δράστες που συνελήφθησαν για τη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου στην Αγία Κυριακή Παραμυθιάς.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η άμεση εμπλοκή που είχε στην υπόθεση ταχυδρομική υπάλληλος που υπηρετεί στο Νομό Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ταχυδρομική υπάλληλος, με 25ετή υπηρεσία ως η ηθική αυτουργός για τη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου στην Αγία Κυριακή.

Η ίδια ταχυδρομική υπάλληλος εξυπηρετούσε τα χωριά της Παραμυθιάς και το συγκεκριμένο δρομολόγιο μέχρι πριν έναν περίπου μήνα οπότε και διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος της λόγω ατασθαλιών που διαπιστώθηκαν στην απόδοση χρημάτων που εισέπραττε από κατοίκους της περιοχής για την εξόφληση λογαριασμών τους.

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε ένα πιστόλι που αποδείχθηκε ψεύτικο ενώ από τις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκαν το ποσό που είχε κλαπεί αλλά και δύο όπλα.

Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα σε Γιάννινα και Θεσπρωτία καθώς τα ίδια άτομα φαίνεται να ενέχονται και σε άλλες ληστείες που παρουσιάζουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!