Αδελφότητα Το Ηρωϊκό Σούλι: Στερνό αντίο στο Δήμο Τσίπη

Έφυγε πρόωρα, σε ηλικία μόλις 48 ετών, ο αγαπητός συμπατριώτης μας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας το Ηρωϊκό Σούλι Δήμος Ευ. Τσίπης, από το Τσαγγάρι. Η...

Έφυγε πρόωρα, σε ηλικία μόλις 48 ετών, ο αγαπητός συμπατριώτης μας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας το Ηρωϊκό Σούλι Δήμος Ευ. Τσίπης, από το Τσαγγάρι. Η καρδιά του, τον πρόδωσε τη Δευτέρα 25 Ιούνη- την ώρα που βρισκόταν στη δουλειά του- αφήνοντας ορφανά τα δυό του παιδιά Ευδοκία και Βαγγέλη και τη σύζυγό του Αγγέλα.

Η συμβολή του Δήμου στην Αδελφότητά μας (με τη συμμετοχή του στο χορευτικό συγκρότημα, ως μέλος του ΔΣ ή απλό μέλος) ήταν σημαντική. Γι’ αυτό και η απουσία, που προκαλεί ο πρόωρος χαμός του, θα είναι αισθητή σε όλους μας.

Στην τελευταία κατοικία του Δήμου- που τον συνόδευσε πλήθος κόσμου-  παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας Γιώργος Οικονόμου, τα μέλη του ΔΣ της Αδελφότητας Ηρωϊκό Σούλι που βρισκόταν στην Αθήνα με επικεφαλής τον πρόεδρο Λάμπρο Τόκα καθώς και αρκετά μέλη της Αδελφότητας.

Εκ μέρους όλων των μελών το ΔΣ της Αδελφότητας Ηρωϊκό Σούλι, εκφράζει στους συγγενείς και φίλους του Δήμου, θερμά συλλυπητήρια. Καλό σου ταξίδι Δήμο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

 

Για το ΔΣ της Αδελφότητας «Το Ηρωϊκό Σούλι»

Ο πρόεδρος Λάμπρος Τόκας
Η Γραμματέας Ανθούλα Παπαγρηγορίου

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!