Διαμαρτυρία Αστυνομικών Θεσπρωτίας για τις αποσπάσεις στην Ορεστιάδα

Με αφορμή τις έντονες διαμαρτυρίες από μέλη της ενώσεως μας, θεωρούμε ως αναγκαίο να καταγγείλουμε την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία αποσπάται Αστυνομικό προσωπικό...

Με αφορμή τις έντονες διαμαρτυρίες από μέλη της ενώσεως μας, θεωρούμε ως αναγκαίο να καταγγείλουμε την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία αποσπάται Αστυνομικό προσωπικό από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, προκειμένου να ενισχύσουν την ανωτέρω Διεύθυνση εξαιτίας της έντονης λαθρομετανάστευσης! Πρόκειται για μία απόφαση, η οποία δυστυχώς δεν έχει λάβει υπόψη της τα έντονα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση οι συνάδελφοι μας, και κυρίως αποδεικνύεται με τον πλέον σαφή τρόπο, η προχειρότητα με την οποία επιχειρείται να αντιμετωπιστεί ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα.
 
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι, η Διεύθυνση μας, σε καθημερινή βάση ενισχύεται από όμορες Διευθύνσεις για την σύλληψη λαθρομεταναστών πέριξ του νέου Λιμένα και της πόλεως της Ηγουμενίτσας, και η οποιαδήποτε μετακινήσει προσωπικού σε περιοχές εκτός του νομού μας, το μόνο που έχει να προσφέρει, είναι την περαιτέρω επιδείνωση του προβλήματος. Τέλος, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η εν λόγω διαταγή, ορίζει τις μετακινήσεις σε μία χρονική στιγμή, στην οποία υπάρχει έξαρση της λαθρομετανάστευσης και ο κίνδυνος δημιουργίας καταυλισμού στην πόλη της Ηγουμενίτσας είναι πλέον ορατός.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ Φώτιος
Ο Γεν . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΠΡΕΣΤΑΣ Βασίλειος

In this article

Join the Conversation