Ευχαριστήριο Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς για το πρόγραμμα κολύμβησης

Oλοκληρώθηκε το πρόγραμμα μαθημάτων εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 χρονών, που υλοποίησε ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς, σε συνεργασία με το Δήμο Σουλίου και το...

Oλοκληρώθηκε το πρόγραμμα μαθημάτων εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 χρονών, που υλοποίησε ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς, σε συνεργασία με το Δήμο Σουλίου και το Κληροδότημα Ρίγγα. Ο σύλλογος μας ευχαριστεί τη Δήμαρχο κα. Μπραίμη Σταυρούλα για την άψογη συνεργασία, το Διοικητικό Συμβούλιο του κληροδοτήματος Ριγγα για την οικονομική στήριξη, καθώς και τον κ. Ρίζο Ευάγγελο για την παραχώρηση της πισίνας για την υλοποίηση του προγράμματος.

Επίσης, ευχαριστούμε τους μικρούς μας συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και τους γονείς τους, που μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας. Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Παππά Παναγιώτη Δημοτικό Σύμβουλο και προπονητή του Συλλόγου μας, τον αντιδήμαρχο κ. Κωσταρά Σταύρο και την κα. Τζαμουράνη Όλγα μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς,  για την πρωτοβουλία που πήραν να ενεργοποιήσουν  τη Δημοτική αρχή και όλοι μαζί να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα για τα παιδιά που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!