Νέα μετάλλια και διακρίσεις απο τον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

Στη Λάρνακα της Κύπρου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχε ο Σουλιώτης Ευτύχιος, ο οποίος είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του από...

Στη Λάρνακα της Κύπρου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχε ο Σουλιώτης Ευτύχιος, ο οποίος είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάιδων,  στο οποίο είχε πάρει τη 3η θέση στα 400 και στα 800μ αντίστοιχα. Στη Κύπρο μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στα 800μ κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα και ανέβηκε για μια ακόμη φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η επιτυχία όμως συνεχίζεται καθώς συμμετείχε και στη σκυταλοδρομία 4Χ400μ και κατέλαβε με τους συναθλητές του την 1η θέση μετά από μια καταπληκτική κούρσα που πραγματοποίησε.

Στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α΄. Από πλευρά του Συλλόγου μας συμμετείχαν οι αδερφές: Γιάγκα Ευαγγελία και  Γιάγκα Δήμητρα. Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της νεαρής αθλήτριά μας Γιάγκας Ευαγγελίας, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά στο αγώνισμα των 2000μ. στη κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄ και κατέλαβε την 6η θέση σημειώνοντας ατομική επίδοση: 07:18:56. Εξίσου καλή ήταν και η εμφάνιση της Δήμητρας, όπου αγωνίστηκε στο αγώνισμα των 1000μ και κατέλαβε την 14η θέση σημειώνοντας ατομική επίδοση: 03:24:47.

In this article

Join the Conversation