Με επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών το τουρνουά σκακιού στη Παραμυθιά +Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε στη Παραμυθιά το πρώτο τουρνουά σκακιού.  34 συνολικά σκακιστές από Ιωάννινα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά, αγωνιστήκαν χωρισμένοι σε 2 ομίλους...

Με απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε στη Παραμυθιά το πρώτο τουρνουά σκακιού.  34 συνολικά σκακιστές από Ιωάννινα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά, αγωνιστήκαν χωρισμένοι σε 2 ομίλους με διαιτητή τον Ντίνο Σιγκούνα

Πρώτος στον 1ο όμιλο, με 5 βαθμούς σε τερμάτισε ο Γ. Γκουνέλας, δεύτερος με 4 βαθμούς, ο Χρήστου Ηλίας και στην τρίτη θέση με 3,5  βαθμούς ο  Σωτήρης Κούτλας.

Στον 2ο όμιλο πρώτος με πέντε βαθμούς τερμάτισε ο κ. Θ. Μπάσιος, δεύτερος με 4 βαθμούς ο Α. Καίσαρης και τρίτος με επίσης 4 βαθμούς ο Χ. Τζέγκας.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Δήμο και την ΔΚ Παραμυθιάς, με την Δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη να κάνει τις απονομές. Παρών και ο προεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Μπάμπης Παντελής.

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί από την κάμερα του www.kesaris.blokspot.com μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το τουρνουά: 

In this article

Join the Conversation