Γυμνό καλώδιο με ρεύμα στο προάυλιο του δημοτικού σχολείου Βούλγαρη

Ένα κομμένο γυμνό καλώδιο και μάλιστα συνδεμένο με την παροχή ρεύματος, κείτονταν στο πρώην δημοτικό σχολείο Βούλγαρη. Στο συγκεκριμένο σημείο (που χρησιμοποιείται πλέον ως δημοτικό παρκινγκ) καθημερινά βρίσκονται...

Ένα κομμένο γυμνό καλώδιο και μάλιστα συνδεμένο με την παροχή ρεύματος, κείτονταν στο πρώην δημοτικό σχολείο Βούλγαρη. Στο συγκεκριμένο σημείο (που χρησιμοποιείται πλέον ως δημοτικό παρκινγκ) καθημερινά βρίσκονται δεκάδες παιδιά που παίζουν αλλά και κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης.

Το πρωί της Κυριακής, όπως καταγγέλλει ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Φώτσης, κατά την προσπάθειά του να το μετατοπίσει ώστε να μην προκληθεί ατύχημα, τον χτύπησε το ρεύμα χωρίς ευτυχώς να  του προκαλέσει κάτι σοβαρό.

Ο Δημήτρης Φώτσης ανέφερε το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς το οποίο ενημέρωσε με την σειρά του την ΔΕΗ ώστε να το απομακρύνει αλλά όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Φώτσης, το συνεργείο της ΔΕΗ εμφανίστηκε μετά από 5 ώρες.

Το περιστατικό αυτό φανερώνει την παρακμή του ιστορικού κτηρίου το οποίο μέχρι τώρα έχει αφεθεί στην τύχη του, αν και όπως ενημερωνόμαστε, σύντομα με την ένταξη του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης και ανάδειξης. Μέχρι τότε όμως και με δεδομένη την συνεχή παρουσία κόσμου στο συγκεκριμένο σημείο, είναι τουλάχιστον εγκληματικό να παρατηρούνται περιστατικά σαν το σημερινό το όποιο αν είχε άλλη κατάληξη, θα μας έκανε να συζητούμε μόνο για ευθύνες.

In this article

Join the Conversation