Το δημαρχείο απαντά για το καλώδιο του σχολείου Βούλγαρη

Είναι αρκετά  ευχάριστο που υπάρχουν σήμερα πολίτες που ενδιαφέρονται  ακόμη και την  Κυριακή για το καλό της πόλης μας επιβλέποντας και ελέγχοντας όλα τα Δημοτικά και Δημόσια κτίρια....

Είναι αρκετά  ευχάριστο που υπάρχουν σήμερα πολίτες που ενδιαφέρονται  ακόμη και την  Κυριακή για το καλό της πόλης μας επιβλέποντας και ελέγχοντας όλα τα Δημοτικά και Δημόσια κτίρια. Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο καλώδιο που κατήγγειλε πολίτης του Δήμου μας το οποίο χρησιμοποιείται  για παροχή ρεύματος στο πρώην Κυλικείο του Δημοτικού σχολείου Βούλγαρη και για τις διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου που γίνονται στον προαύλιο χώρο του ανωτέρω σχολείου. Μάλιστα η τελευταία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου με τον συμπατριώτη μας Νίκο Αρβανίτη στις 10/08/2012 χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
Πράγματι το καλώδιο μπορεί να κόπηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούν το χώρο του σχολείου για στάθμευση πλην όμως δεν ενημερώθηκε αμέσως  ο Δήμος παρότι ο χώρος είναι ιδιοκτησία του.  Μετά από ειδοποίηση του Α.Τ. Παραμυθιάς  συνεργείο της ΔΕΗ  έσπευσε άμεσα και διέκοψε στις 11:30 π.μ.   την παροχή ρεύματος από το ανωτέρω « γυμνό »  καλώδιο.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ενημερώθηκε από το Α.Τ. Παραμυθιάς στις 4:20 μ.μ. και στις 5:15 μ.μ. ο ηλεκτρολόγος του Δήμου απομόνωσε από τον πίνακα το καλώδιο.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας για το συγκεκριμένο περιστατικό χωρίς άλλα σχόλια, που κάποιοι προσπάθησαν μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε. να το αναγάγουν σε μείζον πρόβλημα για το Δήμο μας.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!