Εφυγε απο την ζωή η ευεργέτιδα της Παραμυθιάς Μαρία Ρίγγα

Απεβίωσε εχτές το βράδυ, η μεγάλη ευεργέτιδα της Παραμυθιάς Μαρία  Δ.  Ρίγγα σε ηλικία 95 ετών. Η εξόδιος ακολουθία της Μαρίας Ρίγγα, θα τελεστεί στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών. Ο...

Απεβίωσε εχτές το βράδυ, η μεγάλη ευεργέτιδα της Παραμυθιάς Μαρία  Δ.  Ρίγγα σε ηλικία 95 ετών. Η εξόδιος ακολουθία της Μαρίας Ρίγγα, θα τελεστεί στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών. Ο Δήμος Σουλίου με αφορμή τον θάνατο της Μαρίας Ρίγγα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Ο  Δήμος  Σουλίου, μετά την ανακοίνωση του θανάτου της μεγάλης ευεργέτιδας  Μαρίας  Δ.  Ρίγγα, η οποία έφυγε από τη ζωή πλήρεις ημερών και σε ηλικία 95 ετών, την Τετάρτη  22  Αυγούστου  2012 και από ώρα 10:00 έως και 12:00,  που θα τελεστεί η εξόδιος  ακολουθία στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης  και  φόρο  τιμής στην εκλιπούσα, για το μεγάλο  και σημαντικό έργο που προσέφερε τόσο η ίδια, όσο και  το κληροδότημα Ρίγγα στο δημοτικό σχολείο και  την πόλη της Παραμυθιάς, αποφάσισε, πέρα από την κατάθεση στεφανιού, τις ώρες αυτές  η Ελληνική Σημαία στο Δημαρχιακό Μέγαρο να κυματίζει μεσίστια.

Στην κηδεία  της τελευταίας  απογόνου  της μεγάλης οικογένειας  Ρίγγα, τη δημοτική  αρχή  θα  εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ντίνος Χρήστος.

In this article

Join the Conversation