Βίκος και Ενώσεις, ΔΥΝΑΤΑ για την εξαγορά της Δωδώνης

Συντάκτης: Βάσω Σκουλίκα epiruspost.gr Νέες εξελίξεις κι άλλα δεδομένα διαμορφώνονται πλέον στην εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνης. Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά, γέννημα θρέμμα των Ιωαννίνων...

Συντάκτης: Βάσω Σκουλίκα epiruspost.gr

Νέες εξελίξεις κι άλλα δεδομένα διαμορφώνονται πλέον στην εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνης. Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά, γέννημα θρέμμα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε τη συμμετοχή της ως στρατηγικός εταίρος των Ενώσεων, στην πρόταση για εξαγορά της Δωδώνης. Πρόκειται για την επιχείρηση ΒΙΚΟΣ ΑΕ η οποία επίσημα κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της και την συμμετοχή της στο σχήμα των Ενώσεων. Η κίνηση αυτή, ταράζει τα λιμνάζοντα νερά και σαφώς είναι ικανοί να ανατρέψει τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί μέχρι σήμερα. Σημειώνεται δε σε μία κρίσιμη φάση του διαγωνισμού, ο οποίος με την τροπή που έχει πάρει μπορεί να καταλήξει ακόμη και σε ακύρωση.

Στην ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούνται οι σχεδιασμοί της εταιρίας ΒΙΚΟΣ αναλυτικά αναφέρεται:

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των τοπικών φορέων και των μετόχων παραγωγών και εκτιμώντας την ανάγκη να παραμείνει και να αναπτυχθεί η ΔΩΔΩΝΗ στην Ήπειρο, όπως πιστεύουμε ότι έχει την δυνατότητα προς όφελος των παραγωγών και της τοπικής κοινωνίας, αλλά και να διατηρήσει ταυτόχρονα την σημερινή μετοχική συμμετοχή και βαρύτητα των παραγωγών σ’ αυτήν, αποφασίσαμε η εταιρεία μας «ΒΙΚΟΣ ΑΕ» να συνδράμει συμμετέχοντας ως στρατηγικός εταίρος των ΕΑΣ στον εν εξελίξει διαγωνισμό.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όπως εμείς στην «ΒΙΚΟΣ ΑΕ» μέσα σε 20 χρόνια καταφέραμε να κατακτήσουμε την κορυφή από την Ήπειρο με προσήλωση πάντα στις αρχές και στην φιλοσοφία μας και προσφέροντας εργασία σε περισσότερους από 300 εργαζόμενους άμεσα και 500 έμμεσα, με τον ίδιο τρόπο στηριζόμενοι στις ίδιες αρχές και στην ίδια φιλοσοφία μπορούμε να αναπτύξουμε την «ΔΩΔΩΝΗ» από την ΗΠΕΙΡΟ προς όφελος των παραγωγών και των εργαζομένων, ώστε όχι μόνον να διασφαλιστεί η παραμονή των παραγωγικών της δραστηριοτήτων στην ΗΠΕΙΡΟ αλλά να λειτουργήσει και σαν μοχλός ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή μας.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!