
Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Περιφερειακό Αγίου Δονάτου της Παραμυθιάς , στο πλαίσιο του έργου «Αναγκαίες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του εσωτερικού οδικού δικτύου της Παραμυθιάς».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, λογο των απαραίτητων τεχνικών παρεμβάσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα θα παραμείνει εκτός, έως και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.
Η ρύθμιση και ο έλεγχος της κυκλοφορίας πραγματοποιούνται σε στενή συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, ενώ έχει προβλεφθεί ειδική μέριμνα ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των μονίμων κατοίκων της περιοχής κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Ο Δήμος Σουλίου ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή όχληση, υπογραμμίζοντας ότι οι παρεμβάσεις αυτές κρίνονται απολύτως απαραίτητες για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας του εσωτερικού οδικού δικτύου. Επισης παρακαλεί τους οδηγούς να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.



Join the Conversation