Χακερ χτύπησαν την σελίδα της Μητρόπολης Παραμυθιάς.

Την σελίδα της Μητρόπολης Παραμυθιάς «έριξαν» μουσουλμάνοι χακερ. Η ιστοσελίδα της Μητρόπολης αποκαταστάθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας. Στην κεντρική σελίδα εμφανιζόταν οι υπογραφές των κυβερνοπειρατών, ενώ ταυτόχρονα ακουγόταν ένα γνωστό metal...

Την σελίδα της Μητρόπολης Παραμυθιάς «έριξαν» μουσουλμάνοι χακερ. Η ιστοσελίδα της Μητρόπολης αποκαταστάθηκε αργά το βράδυ της ΔευτέραςΣτην κεντρική σελίδα εμφανιζόταν οι υπογραφές των κυβερνοπειρατών, ενώ ταυτόχρονα ακουγόταν ένα γνωστό metal τραγούδι, το Y’all Want A Single των Korn (τραγουδάρα θα μας επιτρέψετε να σημειώσουμε) από αυτά που συνήθως οι εκπρόσωποι της εκκλησίας αποκηρύσσουν.

Υποθέτουμε πως το χτύπημα συσχετίζεται με τα επεισόδια που δημιουργούνται ανά τον κόσμο με αφορμή ταινία που εμφανίζει τον Μωάμεθ ως παιδόφιλο, μεθύστακα κλπ. Στην κεντρική σελίδα της Μητρόπολης αναφέρεται πως οι χακερ  είναι από Μαλαισία, Πακιστάν, Τουρκία και Ινδονησία. Δεν θα πρέπει να αποκλείουμε όμως και Αλβανούς χάκερ οι οποιοι εκμεταλλεύονται τον θόρυβο με τους Μουσουλμάνους. Βγάζουμε αυτό το συμπέρασμα μιας και η δική μας Μητρόπολη είναι και η μοναδική που πειράχτηκε, ενώ οι γείτονες μας κυβερνοπειρατές μας έχουν συνηθίσει τον τελευταίο καιρο σε παρόμοιες δράσεις.

Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε πως ήταν η σελίδα της Μητρόπολης Παραμυθιάς.

In this article

Join the Conversation