Από αύριο κανονικά τα μαθητικά δρομολόγια μετά από ενέργειες του Θωμά Πιτούλη

Τελικά ήταν θέμα καλής θέλησης και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα, μετά από παρέμβαση του Αντιπεριφεριάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και με την...

Τελικά ήταν θέμα καλής θέλησης και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα, μετά από παρέμβαση του Αντιπεριφεριάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και με την καταλυτική βοήθεια του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, τα βρήκαν Υπουργείο, Περιφέρεια και ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας με αποτέλεσμα να τελειώνει το κακόγουστο αστείο της μεταφοράς των μαθητών με τα μέσα του ΚΤΕΛ. Έτσι από αύριο Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ομαλοποιείται η μεταφορά των μαθητών της Θεσπρωτίας.

Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί μετά από απόφασης του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας α.ε. σύμφωνα με την οποία σταματούσε την εκτέλεση των μισθωμένων μαθητικών δρομολογίων για τη νέα σχολική χρονιά, λόγω οφειλών από μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου ύψους 436.000 ευρώ.

Καλό είναι όμως να υπάρχει και λίγη υπομονή αλλά και ανθρωπιά από το ΚΤΕΛ, αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος του για εξόφληση των οφειλόμενων.

In this article

Join the Conversation