Πραγματοποιήθηκε εχτές o απολογισμός πεπραγμένων +BINTEO

Πραγματοποιήθηκε εχτές στο θέατρο Καρκαμίσι στη Παραμυθιά, ο απολογισμός πεπραγμένων του Δήμου Σουλίου. Η Σταυρούλα Μπραίμη (στο βίντεο 00:03:00), αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί, στα οικονομικά στοιχεία...

Πραγματοποιήθηκε εχτές στο θέατρο Καρκαμίσι στη Παραμυθιά, ο απολογισμός πεπραγμένων του Δήμου Σουλίου.

Η Σταυρούλα Μπραίμη (στο βίντεο 00:03:00), αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί, στα οικονομικά στοιχεία του δήμου, σε στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των αποφάσεων και το προσωπικό του δήμου, στις ενέργειες με αναπτυξιακή προοπτική, σε προγράμματα και μελέτες που έχουν υλοποιηθεί και πολλά άλλα.

Ο Θανάσης Παππάς (στο βίντεο 01:21:00) έκανε λόγο για αδυναμίες και παραλήψεις καθώς για έλλειψη συνεργασίας. Αναφέρθηκε σε υπέρογκες αυξήσεις δημοτικών τελών και στην απουσία αποφάσεων με σκοπό τον ορθολογισμό των εξόδων.

Ο Άρης Μαρέτας (στο βίντεο 01:37:40) μίλησε για αντιλαϊκές πολιτικές, για έλλειψη πυγμής στις διαμαρτυρίες του δήμου για το κλείσιμο των δημοσίων υπηρεσιών, έκανε λόγο για αποτυχημένο Καλλικράτη και ζήτησε λαϊκή συμμετοχή και πολιτικές με επίκεντρο τον λαό.

Και οι τρείς αναφέρθηκαν στην μικρή συμμετοχή του κόσμου στον απολογισμό. Δειτε στο βιντεο που ακολουθεί τη συνέβη στον απολογισμό πεπραγμένων:

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!