Νέα δήλωση – ανασκεύαση του Μάριου Κάτση για τις καταλήψεις.

Με νέα δήλωση και μετά τον θόρυβο που ξέσπασε, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, ανασκευάζει την χθεσινή του τοποθέτηση και πλέον θεωρεί αυτονόητη την στήριξη στις...

Με νέα δήλωση και μετά τον θόρυβο που ξέσπασε, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, ανασκευάζει την χθεσινή του τοποθέτηση και πλέον θεωρεί αυτονόητη την στήριξη στις κοινοποιήσεις των νέων.

Καθόλου περίεργη η πρώτη δήλωση θα πει κανείς αφού όπως ενημερωνόμαστε, ο διευθυντής του λυκείου της Θεσπρωτίας που έδωσε στην αστυνομία τα ονόματα των μαθητών που έκαναν καταληψη και μάλιστα τους έκανε και μήνυση, τυχαίνει να είναι ο πατέρας (!!!) του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επικοινωνιακά επρόκειτο για ήττα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, αφού κατάφεραν να συζητάμε για τον ατυχή χειρισμό του Μάριου Κάτση, αντί να συζητάμε για την εκδήλωση που έκανε το κόμμα εχτές στην Παραμυθιά, για την οποία δεν γνώριζε κανένας στην πόλη μας, αφού ούτε στα τοπικά μέσα δεν είχαν στείλει ενημέρωση. Ακόμα και εμείς το μάθαμε αφού τελείωσε η εκδήλωση.

Η νέα δήλωση του Μάριου Κάτση έχει ως εξής:

“Στην προσπάθεια μου να συμβάλλω κατά το δυνατόν στον τρόπο διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων των νεολαιών συμπολιτών μου, σχολίασα λαϊκίστικες απόψεις τρίτων σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς πρόθεση να στηρίξω αντιδημοκρατικές κινήσεις και δημαγωγικές – λαϊκίστικες αντιλήψεις.

Η προφανής πρόθεσή μου, με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτω, ήταν να διαμορφωθεί ένα κλίμα αποφασιστικής διεκδίκησης, με πλαίσιο νίκης, των κοινωνικών κατηγοριών και ομάδων που πλήττονται πρώτες και περισσότερο από τις πολιτικές ανέχειας και φτώχειας που απορρέουν από το Μνημόνιο και τις εθελόδουλες κυβερνήσεις που τις εφαρμόζουν.

Θεωρώ αυτονόητο και αυταπόδεικτο, ότι η κρίση πλήττει πρωτίστως τα φτωχά λαϊκά στρώματα του Ν. Θεσπρωτίας και κατ’ επέκταση τους μαθητές. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και εγώ προσωπικά μέσα από τις γραμμές του, στηρίζαμε ανέκαθεν και θα στηρίζουμε τους αγώνες της νεολαίας και των κοινωνικών κινημάτων του λαού μας.”

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
 

In this article

Join the Conversation