Αντώνης Μπέζας: Kαθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, προέβει στην παρακάτω δήλωση με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν να βρίσκεται στην λίστα του ΣΔΟΕ με τα 36 πολιτικά πρόσωπα που...

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, προέβει στην παρακάτω δήλωση με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν να βρίσκεται στην λίστα του ΣΔΟΕ με τα 36 πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται:

«Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης ότι το όνομά μου συμπεριλαμβάνεται σε μία από τις υποτιθέμενες λίστες που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες και αφορούν σε πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ ή άλλες αρχές.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι μέχρι σήμερα δε γνωρίζω το παραμικρό, ούτε για την υποτιθέμενη καταγγελία εναντίον μου, ούτε για τον έλεγχο που μου έγινε ή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πάντως, αν υπήρξε καταγγελία, καλώς διενεργήθηκε ή διενεργείται έλεγχος από τα αρμόδια όργανα, γιατί τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να ελέγχονται. Άλλωστε, καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται. Αυτό νομίζω το έχω αποδείξει και στο παρελθόν.

Τα ελεγκτικά όργανα όμως, θα πρέπει να δημοσιοποιήσουν και τα αποτελέσματα των ελέγχων. Όσο δεν το κάνουν, αφήνουν απλά τα χλωρά να καίγονται μαζί με τα ξερά».


Αντώνης Μπέζας
Βυλευτής Θεσπρωτίας


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!