Τα είπαν νήπια και ΚΑΠΗ στην Παραμυθιά

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Παραμυθιάς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία, με τη...

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Παραμυθιάς, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία, με τη συμμετοχή του Α΄ Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς.

Τα παιδάκια σκόρπισαν γέλιο και χαρά στις γιαγιάδες και τους παππούδες με τις ευχές και τα τραγούδια τους. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά και οι μικροί επισκέπτες με πολύ ενδιαφέρον και ενθουσιασμό άκουσαν από μέλη του ΚΑΠΗ αγαπημένα παραμύθια αλλά και παιγνίδια που έπαιζαν στην παιδική τους ηλικία.

Οι μικροί μαθητές χάρισαν σαν αναμνηστικό ομαδική εργασία που θα στολίζει στο εξής τον χώρο του ΚΑΠΗ καθώς και όμορφα δωράκια στον καθένα ξεχωριστά για να τους θυμίζει την όμορφη αυτή μέρα. Στο τέλος της γιορτής, μικροί και μεγάλοι, παιδιά και παππούδες, απόλαυσαν τα νόστιμα κεράσματα που είχαν ετοιμάσει με πολλή αγάπη, ειδικά για την περίσταση, οι γιαγιάδες.

Το συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε η Σχολική Σύμβουλος της 44ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής ν. Θεσπρωτίας, κα Μαρίνα Μπέση. Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η δήμαρχος του δήμου Σουλίου κα Σταυρούλα Μπραϊμη και ο αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Μαμούρης.

In this article

Join the Conversation