Πρωτιά για τρείς Παραμυθιώτες στο διεθνές φεστιβάλ Athens Plaython

 Οι Ελένη Κολοβού, Αλεξάνδρα Κολοβού και Άγγελος Παντελής από την Παραμυθιά καθώς και ο Γαβριήλ Καρπάθιος από τη Ρόδο, κέρδισαν το πρώτο βραβείο “best in fest” της διοργάνωσης...

Η μέρα του φεστιβάλ έφτασε και το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν εγγραφή, να μοιράζονται σε ομάδες, να ξεκινάνε και σε δέκα μόνο λεπτά να έχουν επιστρέψει έχοντας φωτογραφίσει λέξεις που αρχίζουν από το προκαθορισμένο γράμμα για κάθε μία από τις κατηγορίες: Όνομα, Ζώο, Φυτό, Αντικείμενο, Οδός, Γκράφιτι, Φαγητό, Χρώμα, Όχημα, Επάγγελμα και Ποτό. Το πρώτο γράμμα που κληρώθηκε ήταν το “Ι” και οι παίκτες επέστρεψαν στην αφετηρία έχοντας φωτογραφίσει το χρώμα Ιώδες, το Ιστίο σαν αντικείμενο και τον Ιχθύ σαν Ζώο μεταξύ άλλων.

Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις των παικτών ήταν πολύ ενθαρρυντικά καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με αποκορύφωμα τη βράβευση του παιχνιδιού από την κριτική επιτροπή μεταξύ είκοσι παιχνιδιών, σχεδιασμένα από ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας. Η ανάδειξη του Citygories στην πρώτη θέση επιβραβεύτηκε με πρόσκληση για την παρουσίαση του παιχνιδιού στο διεθνές φεστιβάλ Game City 7 στο Nottingham από τις 20 έως τις 27 Οκτωβρίου, μίας από τις σημαντικότερες διοργανώσεις παγκοσμίως στον τομέα του παιχνιδιού. 

In this article

Join the Conversation