Εκδηλώσεις του ΦΟΠ για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Παραμυθιάς

Εκδηλώσεις με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Παραμυθιάς, προγραμματίζει ο φιλοπρόοδος όμιλος Παραμυθιάς. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 23η Φεβρουαρίου ημέρα απελευθέρωση της Παραμυθιάς...

Εκδηλώσεις με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Παραμυθιάς, προγραμματίζει ο φιλοπρόοδος όμιλος Παραμυθιάς. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 23η Φεβρουαρίου ημέρα απελευθέρωση της Παραμυθιάς με μια σειρά από εκδηλώσεις με ομιλίες, προβολές, εκθέσεις, κ.λ.π.

Σε επικοινωνία του με την Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς ζητεί υλικό από το αρχείο της Εταιρείας σχετικό με την απελευθέρωση της Ηπείρου ώστε να χρησιμοποιηθούν στις εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή του ΦΟΠ αναφέρει:

ΠΡΟΣ την Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς με την ευκαιρία της συμπληρώσεως των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της Ηπείρου και της πόλεως της Παραμυθιάς προγραμματίζει για την 23η Φεβρουαρίου ημέρα απελευθέρωση της πόλεως  μας  μια σειρά από εκδηλώσεις με ομιλίες, προβολές, εκθέσεις, κ.λ.π. Σε αυτή μας την προσπάθεια και για την καλύτερη από μέρους μας διοργάνωση των όποιων  εκδηλώσεων, επιθυμούμε και  σας παρακαλούμε να σας έχουμε αρωγούς. Επειδή γνωρίζουμε ότι στο αρχείο της εταιρείας  υπάρχει υλικό σχετικό με την απελευθέρωση των Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου, σας παρακαλούμε θερμά να μας παραχωρήσετε αντίγραφα του σχετικού υλικού με την ρητή υπόσχεση να σας το επιστρέψουμε όπως θα μας το παραδώσετε.
  
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Μαντώ Παπαχρήστου
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τσαρκοβίστας Δημήτριος

In this article

Join the Conversation