Διοργάνωση Τουριστικής Επιχειρηματικής Αποστολής στην Σόφια Βουλγαρίας

To κενό στην τουριστική ανάπτυξη της Παραμυθιάς είναι δεδομένο όπως και η ελλειψη τοπικής βούλησης για προβολή. Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας όμως, πιστό στις δράσεις του με σκοπό την...

To κενό στην τουριστική ανάπτυξη της Παραμυθιάς είναι δεδομένο όπως και η ελλειψη τοπικής βούλησης για προβολή. Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας όμως, πιστό στις δράσεις του με σκοπό την τουριστική προβολή του νομού, διοργανώνει ένα νέο promotion project αυτή την φορά στην αναδυόμενη τουριστική αγορά που προέρχεται από την Βουλγαρία. Έτσι καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να συμμετέχουν στην αποστολή. Πιο συγκεκριμένα το σχετικό δελτίο τύπου του επιμελητηρίου αναφέρει: 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού μας, συνεχίζοντας τις στοχευμένες προσπάθειές του για την προβολή των επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών μας στο εξωτερικό, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Σόφια Βουλγαρίας στις 14-15-16 Νοεμβρίου 2012, σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας και το Γραφείο ΕΟΤ στη Σόφια.

Στόχος της αποστολής είναι η προβολή του νομού μας ως τουριστικός προορισμός, εκμεταλλευόμενοι την λειτουργία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, την προσέλκυση επισκεπτών και σύναψη συνεργασιών για την φιλοξενία τουριστών στο νομό μας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Καλούνται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία κλπ, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω αποστολή να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους δηλώνοντας τα στοιχεία των συμμετεχόντων έως την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2012, στο email  [email protected] ή στο fax της υπηρεσίας 26650-29489.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα καλύψει αποκλειστικά το κόστος μετάβασης και επιστροφής και τις δαπάνες της αίθουσας όπου θα διενεργηθεί η συνάντηση. Οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν το κόστος διαμονής τους (2 διανυκτερεύσεις) και διατροφής.

In this article

Join the Conversation