Συγκέντρωση ειδών διατροφής, ατομικής υγιεινής και χαρτικών απο την ΠΕ Θεσπρωτίας

Η Π.Ε Θεσπρωτίας στα πλαίσια λειτουργίας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει οργανώσει η Περιφέρεια Ηπείρου και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προβαίνει στη συγκέντρωση ειδών διατροφής (μακράς...

Η Π.Ε Θεσπρωτίας στα πλαίσια λειτουργίας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει οργανώσει η Περιφέρεια Ηπείρου και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προβαίνει στη συγκέντρωση ειδών διατροφής (μακράς ημερομηνίας λήξης) καθώς και ειδών ατομικής υγιεινής και χαρτικών τα οποία θα διατεθούν σε Κοινωνικές Δομές της περιοχής μας (κέντρα παιδικής μέριμνας, οίκους ευγηρίας, θεραπευτήρια χρονίως παθήσεων, ξενώνες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία κ.α.).

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου και τροφίμων-πολυκαταστήματα-SuperMarket-σχολικές μονάδες-συλλόγους αδελφότητες -ενώσεις- σωματεία- εθελοντικές οργανώσεις καθώς και πολίτες.

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να προβούν στη συγκέντρωση των παραπάνω ειδών, να τα παραδίδουν στο Γραφείο Νο23 της Π.Ε Θεσπρωτίας από την είσοδο Παν. Τσαλδάρη 18.

Τηλ. επικοινωνίας 2665360154, 2665360172, 2665360184

In this article

Join the Conversation