Το Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς

Το Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς λειτουργεί, στο ισόγειο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά από το έτος 1987 με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας...

Το Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς λειτουργεί, στο ισόγειο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά από το έτος 1987 με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Τίτου. Αποτελεί σπουδαίο πνευματικό έργο της Ιεράς Μητρόπολής μας, μία μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο και συμβάλλει θετικά στην πνευματική πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας.

Το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς διαθέτει μια πλούσια συλλογή από Λειτουργικά βιβλία, Έργα Πατέρων της Εκκλησίας, Βίους Αγίων, Επιστημονικά, Ποιμαντικά, Κυριακοδρόμια, Κατηχητικά και Ιεραποστολικά Βοηθήματα, Αντιαιρετικά, Εκκλησιαστική Ιστορία, Εποικοδομητικά, Παιδικά, Εικόνες, DVDs, CDs και CD-ROMs όλων των Ορθοδόξων Χριστιανικών εκδόσεων. Υπευθυνος Πρεσβ. Θωμας Μούτσιος, τηλ. 2666022264.

Στον ίδιο χώρο την δεκαετία του 80, με συγκίνηση θυμόμαστε την λειτουργία του κατηχητικού σχολείου στο οποίο συμμετείχαμε, και το όποιο θα ήταν ευχής έργο να ξαναλειτουργήσει.

In this article

Join the Conversation