ΒΙΝΤΕΟ: Δεν τα κατάφεραν οι Αμαζόνες στην πρεμιέρα

Δεν τα κατάφεραν οι Αμαζόνες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και γνώρισαν την ήττα στην Κέρκυρα από Ολυμπιακό Μανδουκίου με 6-1. Οι Αμαζόνες εμφανιστήκαν μουδιασμένες και...

Δεν τα κατάφεραν οι Αμαζόνες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και γνώρισαν την ήττα στην Κέρκυρα από Ολυμπιακό Μανδουκίου με 6-1. Οι Αμαζόνες εμφανιστήκαν μουδιασμένες και το σκορ σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την διάφορα δυναμικότητας των δύο ομάδων.  Το μοναδικό γκολ τον Αμαζόνων πέτυχε στο 80’ η Μπελέβα Αναμπελ με ωραίο σουτ.

Οι Αμαζόνες τώρα προετοιμάζονται για το τοπικό ντέρμπι με τον Θεσπρωτό που θα διεξαχθεί στο στάδιο 49 Προκρίτων της Παραμυθιάς την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγνωστικής, η ομάδα της Παραμυθιάς βρίσκεται στην 4η θέση αλλά είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα δούμε τον καλό τους γνωστό εαυτό.
.

Η βαθμολογία:
1. Θεσπρωτός – 3
2. Μεσολόγγι – 3
3. Ολυμπιακός Μανδουκίου – 3
4. Αμαζόνες – 0
5. Ελπίδες Ιωαννίνων – 0
6. ΑΟ Άρτας – 0

Στο βίντεο που ακολουθεί από την κάμερα του Ανδρέα Παργινού και της Αθλητικής Ατζέντας Κέρκυρας, μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τον μάτς:

In this article

Join the Conversation