Με απόλυτη επιτυχία η 6η Θεατρική Συνάντηση Παραμυθιάς

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23-11-2012) και το Σάββατο (24-11-2012) η «6η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων»   που οργάνωσε και για φέτος η ΘΕΑ ΤΟ στην Παραμυθιά, προσελκύοντας...

Η περσινή μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή την πρωτοποριακή πολιτιστική εκδήλωση, μας έκανε να μπούμε φέτος στην επίπονη προσπάθεια (για μας αλλά και για τις άλλες θεατρικές ομάδες) για δύο συνεχόμενες παραστάσεις, ώστε κάθε φίλος θεατής να μπορέσει να παρακολουθήσει την παράσταση. Παρά την πρόβλεψη  το θέατρο πλημύρισε κατά κυριολεκτικό τρόπο  και στις δύο παραστάσεις ώστε αρκετοί δεν μπόρεσαν τελικά να μπούνε και από τους οποίους ζητάμε ταπεινά συγνώμη. 

Η ΘΕΑΤΟ  ευχαριστεί  και συγχαίρει όλες τις ομάδες  που συμμετείχαν  στη 6η Θεατρική Συνάντηση, οφείλει δε  ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμο Σουλίου και το Συμβούλιο της «Αρωγής» για την σημαντική υποστήριξη που παρείχαν στην υλοποίηση του εγχειρήματος ,καθώς και στον Ο.Λ.ΗΓ. (Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας). Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της  στον κόσμο της Παραμυθιάς αλλά και σε όλους αυτούς που ήρθαν από μακρύτερα και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της. Αν η μεγάλη ανταπόκριση αποτελεί δικαίωση των κόπων ταυτόχρονα αποτελεί και μια βαριά υποχρέωση για συνέχεια.  

In this article

Join the Conversation