Πέντε Θεσπρωτοί ελέγχονται για ξαφνικό πλουτισμό

Μια νέα λίστα έρχεται στην επιφάνεια με ονόματα της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ  για  ξαφνικό πλουτισμό. Η λίστα περιέχει και 28...

Μια νέα λίστα έρχεται στην επιφάνεια με ονόματα της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ  για  ξαφνικό πλουτισμό. Η λίστα περιέχει και 28 ονόματα από την Ήπειρο εκ των οποίων τα 5 είναι ονόματα γνωστών Θεσπρωτών επιχειρηματιών. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «6 ημέρες», εκδόθηκε εντολή ελέγχου από το Υπουργείο Οικονομικών για όλα τα ονόματα για τα οποία η αυτόματη διαδικασία του συστήματος ELENXIS έδωσε ενδείξεις αιφνίδιου πλουτισμού. 

Μόνο και μόνο επειδή επρόκειτο για «ενδείξεις» δεν θα γράψουμε τα ονόματα, τα οποία “κοσμούν” σήμερα με τις λίστες των ονομάτων τους, τον κόσμο του Ίντερνετ. Αλώστε δεν είναι και λίγες οι φορές που εμφανίζονται λίστες οι οποίες αφορούν και ονόματα που αποδεικνύεται πως δεν έχουν σχέση με τις κατηγορίες.

Για τις ανάγκες του ειδικού αυτού ελέγχου, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, συγκροτήθηκαν 32 συνεργεία με εντολή να τους ολοκληρώσουν σε μία προς μία τις περιπτώσεις και να διαβιβάσουν τις σχετικές εκθέσεις στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ για τις περαιτέρω ενέργειες. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη των ερευνών.

In this article

Join the Conversation