Επιτέλους δημιουργείται φορολογικό ΚΕΠ στη Παραμυθιά

Επιτέλους μετά από ένα χρόνο από την στιγμή που καταργήθηκε η εφορία της Παραμυθιάς, ιδρύεται στην πόλη μας φορολογικό ΚΕΠ. Αυτό αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δημαρχείο,...

Επιτέλους μετά από ένα χρόνο από την στιγμή που καταργήθηκε η εφορία της Παραμυθιάς, ιδρύεται στην πόλη μας φορολογικό ΚΕΠ. Αυτό αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δημαρχείο, χωρίς να διευκρινίζεται ο χρόνος της έναρξης λειτουργίας. Στο φορολογικό ΚΕΠ θα μπορούν οι φορολογούμενοι να διεκπεραιώνουν απλές φορολογικές διαδικασίες όπως είναι η παραλαβή δηλώσεων, η χορήγηση φορολογικών εντύπων κ.α και έτσι θα γλιτώνουμε την βόλτα στην Ηγουμενίτσα.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

Με τη συγχώνευση υπηρεσιών η Δ.Ο.Υ. Παραμυθιάς συγχωνεύτηκε στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας. Δημιουργήθηκε έτσι ένα σοβαρό πρόβλημα εξυπηρέτησης των δημοτών του Δήμου Σουλίου και κυρίως των απομακρυσμένων κοινοτήτων.

Ο Δήμος μετά από επίπονες προσπάθειες, αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, με έγγραφα, κινητοποιήσεις και προσωπικές παραστάσεις της Δημάρχου Σουλίου στο Υπουργείο Οικονομικών, κατάφερε να πείσει τους αρμοδίους για την αναγκαιότητα ίδρυσης ενός γραφείου εξυπηρέτησης φορολογουμένων στην Παραμυθιά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους δημότες μας ότι πήραμε τη δέσμευση έγκρισης και πιστεύουμε πως σύντομα θα λειτουργήσει στην πόλη μας Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, για να σταματήσει επιτέλους η ταλαιπωρία και η οικονομική επιβάρυνση των δημοτών μας.

In this article

Join the Conversation