O Δήμος Φιλιατών για την θεατρική συνάντηση Παραμυθιάς

Η Θ.Ε.Α.Τ.Ο. Παραμυθιάς οργάνωσε με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου , Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Μια πρωτοποριακή και άκρως επιτυχημένη εκδήλωση με την παρουσίαση της δουλειάς τους, στο Δημοτικό...

Η Θ.Ε.Α.Τ.Ο. Παραμυθιάς οργάνωσε με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου , Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Μια πρωτοποριακή και άκρως επιτυχημένη εκδήλωση με την παρουσίαση της δουλειάς τους, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Πήραν μέρος θεατρικά σχήματα από τα Γιάννενα, την Παραμυθιά, την Πάργα, τους Φιλιάτες, τη Ζίτσα, την Πάτρα και το Δίστομο Βοιωτίας.

Σε δύο συνεχόμενες παραστάσεις 6 και 9 μ.μ. λόγω κοσμοσυρροής, παρουσιάστηκαν θεατρικά μονόπρακτα και απογειώθηκαν. Τεράστια επιτυχία και πολύτιμη προσφορά. Χάρμα ειδέσθαι και ακούειν με επινοητικότητα τόσο σε θεματολογία, ενδυματολογία , χορό, κίνηση και μουσική όσο και σε απόδοση φανταστική των ηθοποιών.

Καταπληκτικό το δρώμενο με το Καραγιόζη, της Θ.Ε.Α.Τ.Ο. . Συντελεστές, ηθοποιοί, μουσικοί, τεχνικοί, θεατές και ανάμεσα μας η ωραιοτάτη και ευγενεστάτη Δήμαρχος κα. Μπραϊμη Σταυρούλα γίναμε ένα κουβάρι, κουβάρι χαράς και ψυχαγωγίας και θεατρικής ατμόσφαιρας. Ενθουσίασαν και ενθουσιάστηκαν θεατές και πρωταγωνιστές με τα όσα είδαν και απόλαυσαν.

Μηνύματα κοινωνικά, πολιτικά, πολιτισμικά, προβληματισμοί αλλά και ψυχαγωγία, εξεπλήρωσαν στο ακέραιο τη δύναμη και την δυνατότητα της θεατρικής τέχνης – παιδείας.

Τέλος η άριστη φιλοξενία έως αργά τις πρώτες πρωινές ώρες, έφερε κοντά όλους τους συντελεστές στο δείπνο της χαράς και του κεφιού, δίνοντας την υπόσχεση και πάλι του χρόνου να συναντηθούμε.

Συγχαρητήρια σε όλους

 

Φιλιάτες 6-12-2012

Ν. Τσέκας
Αντ/ρχος Φιλιατών

In this article

Join the Conversation