Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Θεσπρωτίας Η ΣΤΟΡΓΗ

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν.Θεσπρωτίας «Η Στοργή», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή και συνδιοργάνωσή τους στον εορτασμό της 3ης Δεκεμβρίου (Παγκόσμιας...

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν.Θεσπρωτίας «Η Στοργή», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή και συνδιοργάνωσή τους στον εορτασμό της 3ης Δεκεμβρίου (Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία) το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Παραμυθιάς, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.μεΑ.) Ηγουμενίτσας «Το Εργαστήρι», το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Ηγουμενίτσας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση του ξενοδοχείου Angelika Pallas, την σχολή χορού Danza-Ελίζα Παπαβασιλείου καθώς και το «Πρότυπο Ωδείο» του κου Λάμπρη Γιώργου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε στον εορτασμό αυτής της σημαντικής ημέρας. Η συμπαράστασή σας μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο ζωής μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

In this article

Join the Conversation