Μήνυμα Αντ. Μπέζα για το νέο έτος

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Θεσπρωτούς και σε όλες τις  Θεσπρωτές και ιδιαίτερα στους απόδημους συμπατριώτες μας, η καινούργια χρονιά να φέρει στον καθένα ατομική και οικογενειακή...

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Θεσπρωτούς και σε όλες τις  Θεσπρωτές και ιδιαίτερα στους απόδημους συμπατριώτες μας, η καινούργια χρονιά να φέρει στον καθένα ατομική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία, και πρόοδο.

Παρότι η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ώρες, τις εορταστικές αυτές ημέρες είναι ανάγκη για όλους μας να αντλήσουμε ελπίδα και αισιοδοξία για το 2013. Ο στόχος μας είναι κοινός: Μια Ελλάδα, κράτος-πρότυπο στην Ευρώπη, υπόδειγμα ανταγωνιστικότητας στην Οικονομία, υπόδειγμα σύγχρονης δημοκρατίας για τους πολίτες της, υπόδειγμα δικαιοσύνης και αξιοκρατίας για την κοινωνία της.

Δεν μας λείπει το όνειρο. Υπάρχει! Δεν μας στενεύει η ζωή. Μας προκαλεί! Αρκεί να μη μας κυνηγάει άλλο η ίδια η Ελλάδα!

Γιατί υπάρχουν, η «άλλη Ελλάδα» και η άλλη «Θεσπρωτία» που πρέπει να τις αναδείξουμε. Και αυτό το υποσχόμαστε, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους.Όλοι γνωρίζουμε ότι μια τέτοια προσπάθεια είναι γεμάτη εμπόδια. Η επιλογή μας όμως είναι να προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι, με αλληλεγγύη, με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε και με αγάπη για τον τόπο μας.

In this article

Join the Conversation