Συνελήφθησαν στο Γαρδίκι με μικροποσότητα κοκαΐνης

Απογευματινές ώρες χθες (02-01-2013) συνελήφθησαν στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 56 και 37 ετών, για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Μετά...

Απογευματινές ώρες χθες (02-01-2013) συνελήφθησαν στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 56 και 37 ετών, για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας και αφορούσαν στη διακίνηση κοκαΐνης, αστυνομικοί εντόπισαν τον 37χρονο στον Γαρδίκι Θεσπρωτίας.

Συμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των αστυνομικών, ο 37χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης τράπηκε σε φυγή, ενώ αντιστάθηκε σθεναρά, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη, βάρους (0,8) γραμμαρίων ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχε προμηθευθεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 56χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

In this article

Join the Conversation