426 κιλά κάνναβης και 6 συλλήψεις στη Θεσπρωτία, σε λίγες μέρες

426 κιλά κάνναβης εντόπισαν σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις, άντρες της δίωξης ναρκωτικών Θεσπρωτίας και το κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής μέσα σε λίγες μέρες, αποδεικνύοντας το μέγεθος...

Στη γέφυρα Ράγιου Θεσπρωτίας ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 39χρονος ημεδαπός, για μεταφορά και εμπορία σημαντικής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης. Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 39χρονο, έμφορτο με πάνω από (240) κιλά κάνναβης. Κατασχέθηκαν: τριακόσια εβδομήντα πέντε (375) δέματα με κάνναβη (συνολικού βάρους 240.705 γραμμαρίων), τα οποία βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και των πίσω καθισμάτων του αυτοκινήτου, ένα  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην πύλη του εξωτερικού λιμένα Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 50χρονος αλλοδαπός οδηγός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου καθώς και ο 45χρονος συνοδηγός του. Όπως αποδείχθηκε από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εντοπίστηκε κάτω από το πάτωμα του οχήματος, σαράντα τέσσερα πακέτα τα οποία περιείχαν σαράντα εννέα κιλά και διακόσια γραμμάρια (49.200) πιθανόν ινδική κάνναβη. Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας καθώς και το εν λόγω όχημα, ενώ οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation