Στο Καρβουνάρι ο Αλ. Καχριμάνης για ενημέρωση των κτηνοτρόφων σε ζητήματα εκσυγχρονισμού

Από το Καρβουνάρι Παραμυθιάς ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων που οργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου για ενημέρωση των κτηνοτρόφων σε ζητήματα εκσυγχρονισμού των μονάδων τους. Η συνάντηση έγινε την...

Από το Καρβουνάρι Παραμυθιάς ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων που οργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου για ενημέρωση των κτηνοτρόφων σε ζητήματα εκσυγχρονισμού των μονάδων τους.

Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη το βράδυ, με τη συμμετοχή πολλών κτηνοτρόφων από την ευρύτερη περιοχή. Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για τον πρωτογενή τομέα και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για στήριξη του, ενώ εκτενή ενημέρωση για το ζήτημα της νομιμοποίησης των εγκαταστάσεων έκανε ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας κ. Αθανάσιος Μπρίκος.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Δήμαρχος Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραϊμη – Μπότση.

Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Θωμάς Πιτούλης Π.Ε. Θεσπρωτίας Τατιάνα Καλογιάννη Π.Ε Ιωαννίνων (και αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού), οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Αντιγόνη Φίλη, Ν. Κάτσιος, Δ. Δημάκος, Κων. Ντέτσικας και Στ. Παργανάς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και σε άλλες τοπικές κοινότητες που διαθέτουν παραγωγικό κτηνοτροφικό δυναμικό.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!