Αναδείχτηκε ο ανάδοχος για τις συμπληρωματικές εργασίες στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

Από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας αναδείχτηκε σήμερα ο ανάδοχος του έργου για την εκτέλεση συμπληρωματικών εργασιών στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Π.Ε. Θεσπρωτίας. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 165.000...

Από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας αναδείχτηκε σήμερα ο ανάδοχος του έργου για την εκτέλεση συμπληρωματικών εργασιών στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Π.Ε. Θεσπρωτίας. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 165.000 ευρώ και ανάδοχος αναδείχτηκε η Εργοληπτική Επιχείρηση «ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ».

Οι εργασίες, που θα γίνουν, στηρίζονται στις υποδείξεις της Επιστημονικής Επιτροπής που είχε συγκροτηθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν παρεμβάσεις στο κατασκευαστικό τμήμα του (για την αποκατάσταση φθορών και ελλείψεων), στο λειτουργικό και στο περιβαλλοντικό μέρος.

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως να δούμε επιτέλους τις έγγραφες απολογίες όλων εκείνων των φορέων που κατασκεύασαν, παρέλαβαν και διαχειρίζονται τον ΧΥΤΑ Καραβουναρίου, όπως απαίτησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος κατά την πρόσφατη έκθεση.  Υπενθυμίζουμε πως η καταλυτική ημερομηνία για τις έγγραφες απολογίες έχει παρέλθει.  

In this article

Join the Conversation