Με το βλέμμα στην νέα Γ’ Εθνική, το Σούλι έκοψε την πίτα

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Σουλίου Παραμυθιάς, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε κλίμα αισιοδοξίας για την συνέχεια της καλής πορείας της ομάδας. Το τυχερό φλουρί το κέρδισε ο...

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Σουλίου Παραμυθιάς, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε κλίμα αισιοδοξίας για την συνέχεια της καλής πορείας της ομάδας.

Το τυχερό φλουρί το κέρδισε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ΡΑΜΜΟΣ μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο νέας τεχνολογίας.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Σουλίου ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΣ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές την νίκη στον προσεχή εκτός έδρας αγώνα (Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 στις 15:15) με τον δεύτερο στην βαθμολογία ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ για να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος και να πλησιάσει το  όνειρο της ΝΕΑΣ  Γ  ΕΘΝΙΚΗΣ περιόδου 2013-2014.  Η ομάδα της Παραμυθιάς βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και ακολουθούν Λαδοχώρι, Παραπόταμος, Μαργαρίτι και Θεσπρωτός με 10, 7, 6 και 6 βαθμούς αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε πως με την ενοποίηση Γ’ και Δ’ Εθνικής θα καταργηθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Η νέα Γ Εθνική κατηγορία θα αποτελείται από 4 ομίλους των 18 ομάδων (συνολικά 72 ομάδες), που θα προέρχονται ως εξής:

Προβιβασμός 28 ομάδων από τα τοπικά πρωταθλήματα όλης της χώρας μέσω μπαράζ στο τέλος της περιόδου.
Παραμονή από τη φετινή Δ’ Εθνική μόλις 32 ομάδων (συνολικά συμμετέχουν 110 ομάδες)
Από την υπάρχουσα Γ’ Εθνική (Football League 2) θα παραμείνουν 12 ομάδες, δηλαδή 6 από κάθε όμιλο.

 

In this article

Join the Conversation