Σούλι Παραμυθιάς: Λάβρος κατα του διαιτητή Μιχάλη Κιαπέ

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ομόφωνα διαμαρτύρεται έντονα και καταδικάζει δημόσια την εχθρική και σφαγιαστική σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας διαιτησία του διατητή ΜΙΧΑΛΗ ΚΙΑΠΕ στον αγώνα...

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ομόφωνα διαμαρτύρεται έντονα και καταδικάζει δημόσια την εχθρική και σφαγιαστική σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας διαιτησία του διατητή ΜΙΧΑΛΗ ΚΙΑΠΕ στον αγώνα μεταξύ ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Π.Σ. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ.

Η αχαρακτήριστη και αποδοκιμαστέα διαιτησία του παραπάνω διαιτητή που χαρακτηρίζεται ως καθαρή οφθαλμαπάτη και που αγνόησε κάθε ίχνος κανονισμών αλλά και περιφρόνησε επιδεικτικά και αυτούς τους ίδιους επόπτες – βοηθούς του αγώνα, προφανώς για να επιτελέσει άνευ εμποδίων το διαιτητικό του έργο, αμαύρωσε την ιστορία του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου και αποτελεί μνημείο διαιτητικής ανεπάρκειας ή πιθανότερα ενοχής.

Δεν μπορούμε αν και σεβόμαστε τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαιρικού χώρου να μην στηλιτεύσουμε το διαιτητικό έγκλημα του ανωτέρω διαιτητή με θύμα τον ιστορικό σύλλογό μας, ίσως στην προσπάθεια να προσδοθεί «ανταγωνισμός» και «ενδιαφέρον» στην πορεία του τοπικού πρωταθλήματος.

Καταγγέλλουμε τον παραπάνω διαιτητή που οφθαλμοφανώς διέπραξε σαφή αλλοίωση αποτελέσματος σε όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα και τον παραδίνουμε στην κρίση του αγνού φιλάθλου κόσμου που αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα και κριτή μας.

Ανεπάρκεια ή ανοχή όμως συνεπάγονται δίκαιη τιμωρία γιατί η ασυλία και η ατιμωρησία και στην κακή διαιτησία δυστυχώς τροφοδοτούν την δυσπιστία την επανάληψη κακών διαιτησιών και τέλος οδηγούν στην βία και στην αυτοδικία, έννοιες οι οποίες μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους σε κάθε περίπτωση.

Για την ομαλή και δίκαιη συνέχιση του πρωταθλήματος ζητάμε για το ελάχιστο της ηθικής μας δικαίωσης ο συγκεκριμένος διαιτητής να αποκλειστεί ισόβια από τον ορισμό διαιτήτευσης αγώνων του συλλόγου μας. Αξιώνουμε δε σεβασμό και δικαίωση για τον αδικημένο. Τέλος δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την αξιοπρεπή προσπάθειά μας χωρίς ανοχή σε άλλες αδικίες στηριζόμενοι αποκλειστικά σε έντιμα και υγειή μέσα που σε σημερινές συνθήκες έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ ο αθλητισμός.-

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. Α.Π.Σ.ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

In this article

Join the Conversation