Και με την βούλα, Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στη Παραμυθιά

Ο Δήμος Σουλίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό στους κατοίκους και δημότες του, ότι οι συνεχείς προσπάθειες, παρεμβάσεις και ο κοινός αγώνας της δημοτικής αρχής, σύσσωμου...

Ο Δήμος Σουλίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό στους κατοίκους και δημότες του, ότι οι συνεχείς προσπάθειες, παρεμβάσεις και ο κοινός αγώνας της δημοτικής αρχής, σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου, των φορέων και κατοίκων της περιοχής, για λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στην έδρα του Δήμου, το καθολικό και δίκαιο αίτημά μας βρήκε θετική ανταπόκριση από την πολιτεία, αφού με την αριθμό Δ64 10000737 ΕΞ2013 (ΦΕΚ 69/Β’/ 18-1-2013) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, μέρος των αρμοδιοτήτων της Δ. Ο. Υ. Ηγουμενίτσας, θα ασκείται από το γραφείο (ΚΕΦ) που θα στεγαστεί και θα λειτουργήσει σε κτίριο του Δήμου Σουλίου, στην πόλη της Παραμυθιάς.

Ευχαριστούμε όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο μας βοήθησαν να διεκδικήσουμε και τελικά να πετύχουμε τη λειτουργία του ΚΕΦ στην Παραμυθιά, που θα βοηθήσει αποφασιστικά τους φορολογούμενους πολίτες και θα τους απαλλάξει από την άσκοπη μεταφορά τους για υποθέσεις των στη Δ. Ο. Υ. Ηγουμενίτσας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Βουλευτή Νομού Θεσπρωτίας κ. Μπέζα Αντώνιο.

Μετά τη στελέχωση, την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την πλήρη λειτουργία του γραφείου αυτού, θα υπάρξει και νεότερη ανακοίνωσή μας.

Παραμυθιά, 24 Ιανουαρίου 2013
Η Δήμαρχος Σουλίου
Μπραΐμη – Μπότση Σταυρούλα

In this article

Join the Conversation