Δειτε ζωντανά την Πίτα του Ηπειρώτη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Πίτα του Ηπειρώτη η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρακολουθησαν ζωντανά μέσω της paramythia-online.gr περισσότεροι από 29.500 επισκέπτες της σελίδας μας. Σύντομα...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Πίτα του Ηπειρώτη η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρακολουθησαν ζωντανά μέσω της paramythia-online.gr περισσότεροι από 29.500 επισκέπτες της σελίδας μας.

Σύντομα θα μπορείτε να δείτε και μαγνητοσκοπημένη την επιτυχημένη εκδήλωση που αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο αντάμωμα των ηπειρωτών, την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση της Συνομοσπονδίας την οποία ως συνήθως τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, της Τοπική Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας. Η εκδήλωση θα ξαναμεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής, ξημερώματα προς Δευτέρα στις 01.00′ ώρα Ελλάδος από την ΕΡΤworld.
Η φετινή Πίτα του Ηπειρώτη αποτέλεσε ένα πραγματικό υπερθέαμα στην οποία αναδείχτηκε ο πλούτος της ηπειρωτικής παράδοσης μέσα από τραγούδια για την ξενιτιά, την αγάπη, την ιστορία και τον ίδιο τον τόπο σε ποίηση στηριγμένη στη λαϊκή μούσα, όπως και σε διακεκριμένους ηπειρώτες ποιητές.

In this article

Join the Conversation