Ημερίδα για ΠΕΠ, ΕΣΠΑ και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα από το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε, σας προσκαλούν την Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Κυρά Βασιλικής...

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε, σας προσκαλούν την Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Κυρά Βασιλικής 13, Ισόγειο) στην παρουσίαση των προγραμμάτων: 

«Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών». Το πρόγραμμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες ή τους υποψηφίους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίησης, Τουρισμού, Χονδρικού Εμπορίου και Υπηρεσιών.
&
«Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξης της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων»

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!