ΒΙΝΤΕΟ: 20.000 καπάκια για 2 αναπηρικά αμαξίδια

Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιωάννη Δημητρίου στην Παραμυθιά, συμμετέχοντας σε μια κίνηση αλληλεγγύης, επί 3 μήνες, συγκεντρωσαν περισσότερα από 20.000 καπάκια από πλαστικά μπουκάλια νερού και...

Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιωάννη Δημητρίου στην Παραμυθιά, συμμετέχοντας σε μια κίνηση αλληλεγγύης, επί 3 μήνες, συγκεντρωσαν περισσότερα από 20.000 καπάκια από πλαστικά μπουκάλια νερού και αναψυκτικών και τα παρέδωσαν στο Δήμο Σουλίου, με σκοπό την απόκτηση 2 αναπηρικών αμαξιδίων σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία ανακύκλωσης και εμφιάλωσης.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο 49 Προκρίτων και εκ μέρους του Δήμου Σουλίου τα καπάκια παρέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μπρέστας.

Και να φανταστείτε πως όλα ξεκίνησαν από ένα… ψέμα, όταν εκπρόσωποι Συλλόγου Παραπληγικών της Μακεδονιας, είδαν σε μια ιστοσελίδα πως 10.000 πλαστικά καπάκια ανταλλάσσονται με ένα αναπηρικό ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο. Μέσα σε λίγες ημέρες ο αριθμός είχε καλυφθεί. Όταν απευθύνθηκαν όμως στην εταιρεία κατάλαβαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μια άλλη εταιρεία ανακύκλωσης ειδών εμφιάλωσης με έδρα την Κεντρική Μακεδονία, με περίσσευμα κοινωνικής ευθύνης, δέχθηκε να κάνει το ψέμα… αλήθεια! Με την προϋπόθεση ότι δεν θα γνωστοποιηθεί η εταιρική της ταυτότητα, παραλαμβάνει ποσότητες με αντάλλαγμα την οικονομική συνδρομή της στην εξασφάλιση των αναπηρικών καροτσιών.

Πολλά συγχαρητήρια στην Ακαδημία Ποδόσφαιρου Δημητρίου και στους μικρούς αθλητές της καθώς και στην εταιρία ανακύκλωσης που δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπο τους

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!