Ένωση Αγρoτικών Συνεταιρισμών: Οι αγροτοκτηνοτρόφοι να βγουν στα μπλόκα

Πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι ΕΑΣ Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας καθώς και Πρωτοβάθμιοι Συν/σμοί αλλά και όλοι οι αγροκτηνοτροφικοί φορείς της Ηπείρου. Κατά την διάρκεια της...

Πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι ΕΑΣ Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας καθώς και Πρωτοβάθμιοι Συν/σμοί αλλά και όλοι οι αγροκτηνοτροφικοί φορείς της Ηπείρου.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης έγινε συζήτηση για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες λόγω των τεράστιων προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν και τα οποία σε συνδυασμό με την παρατεταμένη οικονομική κρίση αλλά και την φορομπηχτική πολιτική την οποία εφαρμόζει η Κυβέρνηση, στον ήδη δοκιμασμένο αγροτοκτηνοτροφικό κλάδο τον οποίο οδηγούν στον αφανισμό και στην εξαθλίωση.

Αποφασίστηκε ομόφωνα και παροτρύνουν τους Αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής μας να συμμετέχουν και πλαισιώσουν τα αγροτικά μπλοκ των περιοχών μας και μαζικά – ανεξάρτητα – ακομμάτιστα, δημιουργήσουν στο πνεύμα αυτό συντονιστικές επιτροπές και σε συνεργασία με όλες τις συντονιστικές επιτροπές του Ηπειρώτικου χώρου αλλά και τις υπόλοιπης χώρας συντονισμένα να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας ώστε αυτά να τύχουν την επίλυσή τους.

In this article

Join the Conversation