Νέες διακρίσεις του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς

Νέες διακρίσεις του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα. Για μια ακόμη φορά συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες αθλητές και αθλήτριες του...

Νέες διακρίσεις του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα. Για μια ακόμη φορά συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, όπου κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις.

Στην μικρότερη κατηγορία των Παγκορασίδων Β΄ στον δρόμο 1000μ., αγωνίστηκαν: η Σμπήλια Αλεξάνδρα η οποία κατέλαβε τη 2η θέση με επίδοση: 3΄36΄΄39 και η Κούρτη Μηλίτσα η οποία κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση: 3΄59΄΄15.

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α΄στον δρόμο 2000μ., αγωνίστηκαν: η Γιάγκα Ευαγγελία η οποία κατέλαβε την 1η θέση με επίδοση: 7΄51΄΄13, η Γιάγκα Δήμητρα η οποία κατέλαβε την 2η θέση με επίδοση: 8΄07΄΄32, η Βασιλείου Θεοδώρα η οποία κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση: 8΄41΄΄54 και η Τζώρτζη Βεατρίκη η οποία κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση: 9΄12΄΄63.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων Α΄ στον δρόμο 2000μ. πολύ καλή ήταν και η προσπάθεια του αθλητή μας Γούσια Χρήστου ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση με επίδοση: 7΄48΄΄33.

Τέλος, στην μεγαλύτερη κατηγορία των Κορασίδων στο δρόμο 3000μ., εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Δημητρίου Αικατερίνης η οποία κατέλαβε την 2η θέση σημειώνοντας και ατομική επίδοση: 12΄45΄΄΄67.

Εμείς συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου μας και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στους επόμενους αγώνες.

Το ΔΣ του ΣΚΑ Παραμυθιάς

In this article

Join the Conversation