4 BINTEO απο τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Παραμυθιάς

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους κόσμου κορυφώθηκαν το διήμερο που πέρασε, οι πετυχημένες πολυήμερες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Παραμυθιάς από τους Τούρκους το...

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους κόσμου κορυφώθηκαν το διήμερο που πέρασε, οι πετυχημένες πολυήμερες εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Παραμυθιάς από τους Τούρκους το 1913. Το παρων στο τελευταίο διήμερο των εκδηλώσεων έδωσαν μεταξύ άλλων:

O Βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, ο πρόεδρος του κόμματος Ομόνοια της Βορείου Ηπειρου Βασίλης Μπολάνος, ο Βουλευτής Αλβανίας και πρόεδρος του κόμματος Ανθρώπινων Δικαιωμάτων  Βαγγέλης Ντούλε, οι περιφερειακοι σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη και Αθηνά Ιωάννου, , ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Γεώργιος Οικονόμου, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καψάλης Γεώργιος, ο Έπαρχος Λιβαδιάς Βορείου Ηπείρου Ηρώδης Νταλιάνης, ο επιτελάρχης της 8ης μεραρχίας στρατού Συνταγματάρχης Κλώντος Κωνσταντίνος, ο διοικητής του ΑΤ Παραμυθιάς Αστυνόμος Γρίβας Χρήστος, ο Πλωτάρχης του λιμενικού Γώγος Ιωάννης, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού Κλιμακίου Παραμυθιάς Πυραγός Μπέλλος Ευάγγελος, οι καθηγητές πανεπιστημίου Παναγιώτης Τσαμάτος και Ιωάννης Σταυρουλάκης, ο πρόεδρος της Sellas clinical και διακεκριμένος ιατρός / κλινικός ερευνητής Άγγελος Στεργίου, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λεκάκης, συγγραφείς, εκπρόσωποι φορέων κ.α. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα από την Μάνη, την Κρήτη, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το χορευτικό του εκπολιτιστικού συλλόγου Καρβουναρίου.

Στα 4 βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε την σημερινή κεντρική εκδήλωση του Δήμου, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων από τον ΦΟΠ και την εκδήλωση του ΦΟΠ της Παρασκευής. Την ομιλία του Γιώργου Λεκάκη θα μπορείτε να την δείτε στην paramythia-online.gr απο την Δευτέρα.

In this article

Join the Conversation