Προς εκμίσθωση αγροτεμάχια του Δήμου

Αγροτεμάχια σε Αμπελιά, Χρυσαυγή, Ζερβοχώρι, Καρυώτι, Προδρόμι, Κρυσταλοπηγή, Νεοχώρι, Γλυκή, Σκάνδαλο, και Χόΐκα βγαίνουν σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης. Η δημοπρασία για Αμπελιά, Χρυσαυγή, Ζερβοχώρι, Καρυώτι,...

Αγροτεμάχια σε Αμπελιά, Χρυσαυγή, Ζερβοχώρι, Καρυώτι, Προδρόμι, Κρυσταλοπηγή, Νεοχώρι, Γλυκή, Σκάνδαλο, και Χόΐκα βγαίνουν σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης.

Η δημοπρασία για Αμπελιά, Χρυσαυγή, Ζερβοχώρι, Καρυώτι, Προδρόμι, Κρυσταλοπηγή και Νεοχώρι θα γίνει στο Δημαρχείο στη Παραμυθιά την Παρασκευή 15 Μαρτίου και από ώρα 11.00 π.μ. έως 12.00 π.μ ενώπιον της Επιτροπής εκμίσθωσης του Δήμου Ιουλίου.  Πληροφορίες για τη δημοπρασία  παρέχονται από τον υπάλληλο του Δήμου κ. Θωμά Σπύρου καθημερινά και ώρες 08:00 – 14:00, Διεύθυνση K. Καραμανλή (Παραμυθιά), Τηλέφωνο 2666360114, FAX: 2666024155.

Η δημοπρασία για Γλυκή, Σκάνδαλο, και Χόΐκα θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στο Γαρδίκι την Τετάρτη 13 Μαρτίου και από ώρα 11.00 π.μ. έως 12.00 π.μ ενώπιον της Επιτροπής εκμίσθωσης του Δήμου Ιουλίου.  Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για έξι (6) χρόνια και αρχίζει από την υπογραφή του συμφωνητικού και λήγει την 31-12-2018. Ενημερωθείτε για τα αγροτεμάχια του Αχέροντα και κατεβάστε ολόκληρη την προκήρυξη από εδώ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κατοικοδημότες του Δήμου ανεξάρτητα από την έκταση της καλλιεργήσιμης ιδιοκτησίας τους. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή χρεοφειλετών στο Δήμο και το ΤΟΕΒ.

In this article

Join the Conversation