BINTEO: Οι Καρναβαλικές παρελάσεις στη Παραμυθιά και στο Γαρδίκι

Κορυφωθήκαν την Κυριακή οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις με τις καθιερωμένες παρελάσεις και φωτιές στην Παραμυθιά και σε 17 δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Σουλίου. Επίκεντρο των εκδηλώσεων η μεγάλη παρέλαση...

Κορυφωθήκαν την Κυριακή οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις με τις καθιερωμένες παρελάσεις και φωτιές στην Παραμυθιά και σε 17 δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Σουλίου. Επίκεντρο των εκδηλώσεων η μεγάλη παρέλαση στη Παραμυθιά με την συμμέτοχη 14 γκρουπ και περισσότερων από 500 καρναβαλιστών, την οποία παρακολούθησαν πλήθος κόσμου που εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και πλημμύρισαν την Παραμυθιά, αποδεικνύοντας πως ο κόσμος ψάχνει αφορμή για να διασκεδάσει. 

Στην συνέχεια τα σκήπτρα της διασκέδασης πήρε το Γαρδίκι με την δική του παρέλαση καρναβαλιστών και την μεγάλη φωτιά καθώς  και οι Κοινότητες Χρυσαυγή, Ζερβοχώρι, Κρυσταλλοπηγή, Αγορά, Παγκράτι, Χόϊκα, Ψάκα, Ξηρόλοφος, Νεράϊδα, Προδρόμι, Γκρίκα, Καρβουνάρι, Σκάνδαλο, Γαρδίκι, Ποταμιά, Φροσύνη με τις δικές τους φωτιές, με μουσική χορό, σουβλάκια και κρασί.

Στα 2 βίντεο που ακολουθούν, μπορειτε να δείτε τι συνέβη στις παρελάσεις της Παραμυθιάς και του Γαρδικίου.


In this article

Join the Conversation