Νικόλας Κάτσιος: Mη φειδόμενοι κόπου και χρόνου, θα προσπαθήσουμε…

Την επίσημη παρουσίαση των νέων αντιπεριφερειαρχών,  έκανε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης. Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου μεταξύ άλλων έκανε λόγω «για χαλεπούς καιρούς» στους οποίους η Περιφέρεια θα πρέπει παίξει...

Την επίσημη παρουσίαση των νέων αντιπεριφερειαρχών,  έκανε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης. Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου μεταξύ άλλων έκανε λόγω «για χαλεπούς καιρούς» στους οποίους η Περιφέρεια θα πρέπει παίξει καταλυτικό ρόλο.

Ο Νικόλας Κάτσιος πριν και την τυπική ανάληψη των καθηκόντων του (θέματα Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας), δήλωσε τα εξής:

“Ο Περιφερειάρχης αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στη νέα γενιά, καλώντας την να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν. Από την πλευρά μας και εγώ προσωπικά, μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου, θα προσπαθήσουμε σκληρά να ανταπεξέλθουμε, λαμβάνοντας υπόψη και τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε ως πατρίδα, ως Ήπειρος. Πίστη μας είναι ότι μέσα από τη συλλογικότητα και τη συνεργασία μπορεί να έλθει το καλύτερο αποτέλεσμα.  Μέσα από τον πολιτικό πολιτισμό που διέπει την παράταξη της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης, θα συνεχίσουμε τη στενή μας συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για όλη την κοινωνία της Ηπείρου”.

In this article

Join the Conversation