Τον Άγιο Διάδοχο Φωτικής γιορτάζει η Παραμυθιά

Το Άγιο Διάδοχο  επίσκοπο Φωτικής, τον Μέγα Πατέρα της Ορθοδοξίας, γιορτάζει η Παραμυθιά με αφορμή την αυριανή μέρα που η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του. Το πρόγραμμα εορτασμού,...

Το Άγιο Διάδοχο  επίσκοπο Φωτικής, τον Μέγα Πατέρα της Ορθοδοξίας, γιορτάζει η Παραμυθιά με αφορμή την αυριανή μέρα που η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του. Το πρόγραμμα εορτασμού, όπως ανακοινώθηκε από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Αναστασίου Σαμετίων Παραμυθιάς, έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ. θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τίτος.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου τελούμε με την πανήγυρη του Αγίου ΔΙΑΔΟΧΟΥ επισκόπου Φωτικής στον Ιερό Ναό Αγίου Νεομάρτυρος Αναστασίου στα Σιαμέτια Παραμυθιάς.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα τελεσθεί ο όρθρος και στην συνέχεια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων με αρτοκλασία, ιερουργώντας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου & Πάργας κ.κ. Τίτου.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως προσέλθουν στις Ιερές Ακολουθίες και τιμήσουν την Μνήμη του μεγάλου Ιεράρχου. Περισσότερα για το Βίο και το έργο του Αγίου Διαδόχου Φωτικής, θα μπορέσετε να διαβάσετε αύριο από την paramythia-online.gr

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!